Pořád můžeme...

Pořád můžeme...

Anotace: ..něco změnit...

Bavíme se
Za každých okolností se bavíme
Čím dál víc
Smějeme se a nejde to zastavit
Zvracíme krev a říkáme si proč
Proč už krev nemá potřebu zůstat?

Slavíme
Vždycky najdeme důvod a slavíme
Pořád stejně
Slavíme a jíme hodně dobrých jídel
Zvracíme brambory a říkáme si doprdele, já měl přece steak
Kam se poděl?

Líbí se ti muzikanti co?
Jo, jsou to zajímaví lidi, ale doma je mít nikdo nechce
A prooč?
Protože o hudbě uvažují i na dece
Jsou to otroci melodií a snů
Zapadlých ideálů a dnů, kdy muzika znamenala víc než rádiové vlny

Obdivujeme celebrity?
Díky bohu ne, až na zem bych si sáhli
Sami jsme herci a jiní zase napodobují naše životy
Nepotřebuju si udělat 4ky kozy, abych byl lepší
Nevybírej aerolinky, buďme piloty!

A existuje plno věcí, co by nás mělo srát
Že děti nemají táty, mámy, ani si kde hrát
Není to fráze, dělat ostatním život lepší
Bez moralismu a alibismu bít se za své cíle
No a co, že se někde hulí tráva?
Radši se starej, aby ti z dcery nevyrostla nesebevědomá kráva

Klidně si teď kleknu a zbraně položím
Když mi slíbí člověk, že tohle vydržím
Že půjdem zas o roky dříve, kdy vyprávěním se krátila dlouhá chvíle
Vezmeme si z tama jen to, co potřebujeme
Přirozenost, věci, co nejsou proti gustu
A až skončíme, bude se o nás vyprávět
Že změnili jsme svět, že už není důvod dál se napájet...
Autor Faist, 17.06.2008
Přečteno 250x
Tipy 6
Poslední tipující: Vlk v rouše, Nahá, 6thSun, Churry, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji přátelé..:-)

26.06.2008 09:50:00 | Faist

Dobrý až výborný "o)

17.06.2008 07:57:00 | Churry

Bavím se....slavím...líbí se...obdivuji...existuji...

17.06.2008 01:14:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí