Skate - to neni pro mě

Skate - to neni pro mě

Anotace: ...

Jednu ruku v kapse
v druhý joint.
Tvář harlekýna nezapře,
i duši má jak on.

Melír kryje čepička
s kšiltem na stranu
botě chybí klička
vlasy plné gelu.

Bílá mikina
v davu se vyjímá,
to mě nezajímá!

modré džíny
nízko rozkrok
- tyhle manýry -
zastavte pokrok.

Dlouhý vlasy,
dunění basy
a hodně píva,
to je moje víra.
Autor vinci, 17.06.2008
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, Rafi...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí