První - poslední?

První - poslední?

Anotace: pár rýmů... prvních? - posledních? (poledních :-) )

První nádech
poslední výdech
a dál?
dál nic?
a mezi tím?
sama nevím....
snad pohled na měsíc -
cestování mezi poli slunečnic -
každoroční přání při zfoukávání svíc -
smát se - plakat, dělat málo a přitom víc -
a pořád nic.
- poprvé vypočítat v matice pár těžkých matic
- naposled náhlédnout do zaprášených polic
- poprvé zanechat zrudnout náš líc
- naposled vyprázdnit obsah plic
a stále nic?
nic víc?

porpvé nic
naposled víc?
možná
snad
doufejme
nebo zoufejme :-)
Autor Kwítko, 17.06.2008
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: Zweiblumen, Jahodová kopretina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí