Za mými zády

Za mými zády

Anotace: Stvořeno v emociálním vzteku na mého dříve nej přítele.

Za mými zády,můj přítel se rouhal,
seděl tam s nima a tiše se smáli,
za mými zády,slovíčka strouhal,
tak aby se mou podle si hráli.

Můj nejlepší přítel,jak jsem ho znal,
stál tam a byla z něho sketa,
Vše co jsem mu dal,on zákerně vzal,
a tak tam plynula za větou věta.

Ach já hlupák,co jsem si to nalhával,
že jemu jedinému snad věřit se dá?
já aspoň jemu do očí nadával
ale on ne,on zase mě pomlouvá.

Ale mám lék,co vše vyléčí sám
je ostrý a špičatý jako jeho slova,
za jeho zády mu podříznu chřtán
a bude zrušena ta proklatá zloba.

Za mými zády skleskle tam leží,
konečně zticha,nedýchá
za mými zády na něho sněží
zášť do svých slov težce jen namíchá
Autor Pavel Naď, 17.06.2008
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisha, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tuto špinavou práci nech jiným, musíš se naučit čekat.

02.01.2010 18:09:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí