Až budeš

Až budeš

Anotace: O přátelské podpoře..:)

Až tu budeš stát,
a budeš se ptát,
kdo tě má vlastně rád,
řeknu, že já…

Až budeš tu řvát,
slzy smutkem polykat,
o pomoc budeš se prát,
budu tu já…

Až se budeš smát,
štěstí jiným umět dát,
a nebudeš si lhát,
šťastná budu i já…

Až já budu řvát,
slzy vzteky počítat,
smích umět vzít a ne dát,
na skále vysoko stát,
a stále se sama sebe ptát,
kdo mě má ještě rád,
prosím přijď a řekni, že ty…
…příteli…
Autor Werdysh, 17.06.2008
Přečteno 504x
Tipy 3
Poslední tipující: Modrý Anděl, jesterka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

moc obycejna, dat- ptát- řvát--porad dokola, to zaujme mozna tak zacatecnika...

06.08.2008 16:49:00 | saddova

Tak ta se mi líbí x) super!!! x*

17.06.2008 20:43:00 | TrendyGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí