Láska

Láska

Anotace: :(

Je sladká,
je hořká,
je k smíchu,
ke spáchání nevinného hříchu.
Také k slzám dovést může,
kdo je jí polapen,
kvete jak růže.

Kdo ji nepoznal, cítí se sám,
nenaučí se tak nevinným hrám.
Ona je slná a umí se prát,
kdo ji pozná,
má ji vážně brát.

Pomůže v nejhorších chvílích,
a dokáže navést tě ke správnému cíli.
Může být všude a ty ji přesto nevidíš,
když ji má jiný,
tak mu ji závidíš.

Někde tě potká a zůstane,
s ní pocit štěstí tě ovane.
Někdy tě potká a jde dál,
přesto má moc jak sám král.

Jakou šanci u tebe mám???
Autor luczinek, 17.06.2008
Přečteno 218x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to je přesně řečený...

17.06.2008 21:48:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí