+++++

+++++

Anotace: pšššt

Dobrou noc.
Pěkné jenom chvilku.
Ani nestiženo zadělat na vzpomínku.
Výbuch, co způsobil jenom hlad.
Plochá naděje se snaží zdálky hřát.
Pokus o souznění na špatnou notu.
Ústa vyplněna o prázdnotu.
Mlčení plné slov a slova odnikud nikam.
Obalení sebou, vždyť to říkám.
Bát se už hledat druha do boje.
Co pokus, to dlouhé prostoje.
Život jak šňůra stejných rán.
Káva bez cukru. Nebýt milován.
Autor Verena, 17.06.2008
Přečteno 299x
Tipy 27
Poslední tipující: a_tao, Bíša, Janetee, jedam, Iva Borecká, vodnař, labuť, blue, Petbab, Danah, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ani jsem nedutala... :o))

20.06.2008 21:49:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí