Noční vládce

Noční vládce

Anotace: Dneska je úplněk,tak jsem se zamýšlel.

Sbírka: Slova moje vlastní

Dát všechno a vědět,že to mám,
a že to nevzdám,když listí ze stromů se snáší,
je hudba z barev,kterou zašlapám,
a srdce klid,co vůně lásky plaší.

Rozložím plášt jímž zastřu světa snění
na šedém nebi jak v popelu schován,
měsíce svit, co šípy slunce plení,
svobodou opilý a přesto utiskován.

Zaváhá..,pak stříbrem protne mlhu,
ostří své vnoří do bezvládné noci,
roztančí hvězdy v zběsilém kruhu,
jen láska ho zotročí tajemnou mocí.
Autor Pietro, 18.06.2008
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, JEIDY
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká.

18.06.2008 19:06:00 | Psavec

je to nádherné :)

18.06.2008 18:10:00 | JEIDY

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí