Breannan

Breannan

Anotace: ...hebký vánek z Irska...

Breannan

Viděl jsem Tě Breannano
Na útesech hrdě´s stála
S větrem ranním oděná

Jak vznešeně tvá krása plála
Pro můj výkřik bez jména

Viděl jsem Tě Breannano
Mezi lidmi na tržišti
Kráčela jsi ladně dál

A úsměv brázdil tvoje rysy
Pro něž mnohý už se dal

Viděl jsem Tě Breannano
Tvoje oči jasně ryzí
Skláněla ses k dítěti

A srdce tlouklo v touze cizí
Svět ti k nohám složiti.

***
Autor Isobel, 18.06.2008
Přečteno 291x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, sýc, Bíša, Petbab, Mácha, Noc17, 6thSun, Cassandra
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je tak krásné, až se mi zatajil dech...

18.06.2008 18:02:00 | teranosaur

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí