Co náš žene dál...

Co náš žene dál...

Anotace: ...abychom se probrali...

Sbírka: Ráno

Pokud tě deptá,
že nikdo se tě neptá,
že každý se jen za vzor určuje,
že nikdo nikomu štěstí nepůjčuje,
že všichni svým životem mrhají,
že do záhuby se vrhají,
zatímco ty stojíš,
zatímco ty se bojíš,
zatímco ty dýcháš,
zatímco ty čekáš,
neustále se lekáš,
neustále spěcháš,
neustále o životě nevíš,
neustále jen v domění sedíš
a na ostatní jenom hledíš.

Žij jak budeš chtít,
vždyť smích je nejlepší štít,
láskou se můžeš křtít,
stačí jen do boje jít!
Autor Jammie Spark, 18.06.2008
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: PoeziGirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak tohle je hodně dobrý!!!

06.07.2008 14:36:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí