Zpovědní zrcadlo

Zpovědní zrcadlo

Anotace: Tak Vám nevim. Není to kritika, není to nějaký filozofický zamyšlení... je to jen jedna chvilka ve sprše:-)

Tak jak se máš?
Máš všechno, cos' kdy chtěl.
Máš krásnou ženu, kterou
kdekdo by ti záviděl
a když ti děti nesou tvůj kašmírový plášť,
já se tě ptám:
Jak se máš?

Když můžeš posedět
a svojí prací v klidu
oslavovat svět
a když už všechny hvězdy, co na nebi jsou znáš,
já se ptám zas:
Jak se máš?

Když bydlíš sto stop nad zemí
a někde za obzorem
do spánku dětí střelba zní.
Jen horká hlína že je svědkem, to tě možná napadá.
A co jejich máma,
jak ta se má?

Když chystá snídani.
Někdy v klidu zbraní se snad
dočká uznání.
a až si ji Bůh zavolá tam, kde to nejmín znáš,
zeptá se jí:
Jak se máš?
Autor Kaplan02, 18.06.2008
Přečteno 553x
Tipy 3
Poslední tipující: l'âme, Saly89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí