Kouřová

Kouřová

Anotace: "..prostě jen kouřová s pár minutami zamyšlení"

Kouř z cigaret mě v krku pálí..
..a jen Ti – co as neprohráli
svý boje sami se sebou…..jsou SILNÍ!!
Život nás pořád někam valí..
..a nejspíš nechce abysme to vzdali,
když navzdory chybám chcem´ bejt neomylní…

Kouř z cigaret mě v krku drásá..
..já mířim k tomu – v němž je spása
(snad v tom je jistej smysl žití..)
Může bejt krásný naše bytí..
..když dobra žár se v nitru vznítí
a nit se v správnym konci chytí…..
Autor šuměnka, 08.08.2005
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

já jen, že tě čtu, no

25.05.2011 11:38:00 | renegát

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí