V budoucnosti?

V budoucnosti?

Anotace: doufám..

Rozsvěcím minulost,
nezbylo nic
jen listí co šustí pod nohama,
Žádná radost,
zůstávám stát sama
Zbyly jen fotky
na nich usednul prach,
pod ním spí nostalgie
tvář slzami se zalije
V duši smutek a strach
Čas se kutálí,
jak míč po hřišti
tohle utkání jsem prohrála
Zhasínám přítomnost
Snad Příští??
Šanci mám
Autor laura3, 18.06.2008
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chytej!.. teď!

21.06.2008 08:35:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí