Šílenství

Šílenství

Anotace: ....

Já jsem tvé šílenství
Jsem klidná
Ale předstírám zmatek
Protože nemohu být tvá přítelkyně
Můj svět je příliš nestálý

Nikdy jsi nebyl schopný
nechat mne dýchat

Znáš hry které hrajeme
A já říkám
Chci jít svou vlastní cestou
Znáš lži které já říkám
když se tě chci zbavit
a ty trpíš jako pes
Neposloucháš když
říkám nemohu zůstat

Je těžké
věřit ve mne
Když vše okolo mne
je mým nepřítelem
Ale není to cesta kterou chci jít
to je mé šílenství

Mé punčocháče hovoří o mé nevinnosti
Jsem otevřená k útoku
Ale já nechci zranit vás
Nevím jestli plavu nebo klesám
Autor Cassandra, 19.06.2008
Přečteno 273x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Caracol, V e r u n k a, elfkan, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé dílko... Hlavně poslední sloka mne zaujala

20.06.2008 00:47:00 | Caracol

Dost zvlastni ale libi se mi to. Citim z toho mozna strach z prilisneho odhaleni sebe sama. Jakoby si se chtela schovat.

19.06.2008 12:26:00 | ANT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí