Malá mrtvá dívka

Malá mrtvá dívka

Anotace: ...

Hovor mimo hledání :

Jestli že já jsem Lolita
tak vy jste zločinec
A vy by jste měl být zabit
Armádou malých dívek

Právo vyhrálo zatknou vás
Svět vyhrál , nenávidí vás

Já jsem Já
A vy jste zločinec
A dokonce legální
Já jsem jen malá mrtvá dívka

Já jsem váš cukr
já jsem váš krém
Já jsem váš proti americký sen

Já jsem váš cukr
já jsem váš krém
jsem vaše předloha noční můry

****A teď křič***
Autor Cassandra, 19.06.2008
Přečteno 219x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, malá čarodejnice wiggová netopýrková, jedam, elfkan, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

no to by snad stačilo...skobře

20.06.2008 10:06:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí