Blues skoro řekla bych jako nemocniční postele

Blues skoro řekla bych jako nemocniční postele

Anotace: -//- (pro jediného)

stověžatá v koncích absolutismů a revolty
s cigaretou s vytahanejma manžestrákama
a s kšandama
jsem podepisovala dotazníky proti radaru
a v duchu se proklínala že pobírám prachy
za to že tady na to těm lidem úplně seru
že vlastně aji vnitřně souhlasím s tou demolicí
protože u vlastní duše jsem to zastavit
nedokázala

....

miláčku ležíš teď jako bílý květ ve vlasech
nemocničních postelí
čtyři stěny a dva protivní pánové
to ještě nejsou andělé lásko

....

a já kážu transparentama jak se má správně bojovat
za pravdu Tys byl vždycky lepší
bojovník
Teď to vím

...

a že v noci pláču s obrázkem anděla kterou jsem ti chtěla
dát aby tě chránil
i když v horku sedím na kamenech svých slz
a možná taky stupidně nadávám na režim
a taky proto mě lidi odsuzujou
ale ty víš že tam hluboko uvnitř Že tam jsem bílá
jako orchidej
a že když pláču Tak jen pro

Tebe lásko!

.......

/zapoměla jsem zamknout Nevypnula plyn a elektriku/

A miluju Tě lásko Miluju!!!

....

Bůh nad Tebou milovaný
Autor Jasmin de Paris, 19.06.2008
Přečteno 275x
Tipy 13
Poslední tipující: Renatka, just me, Iva Borecká, mamina, její alter ego, teranosaur, saddova, elfkan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to jo =)

19.06.2008 16:06:00 | Jasmin de Paris

pocitove.

19.06.2008 16:04:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí