Chvíle

Chvíle

Anotace: ...když je cítit, že víte že..

V ulicích je slyšet vojenský pochod...
už jdou si pro nás
budovy se třesou...
krysy utíkaj...
pojď přitul se víc
broukej píseň o strachu, o konci

Tančili jsme s vlky, milovali se
v ulicích, ve stínu pouličních lamp,
dávno před tím než jsme oči spatřili...
Mé jako noc, tvé jako den
nepřestanem žít ani na moment...
Autor horymír, 19.06.2008
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí