Trénink

Trénink

Anotace: ......

Zas signály vůní ke mně vysíláš
A dlaně zpocené tak silně hřejí
Dokážu přečíst co všechno chtějí
Když kradmo se do mého zrcadla podíváš

A struny touhy do taktu vibrují
To otáčíš mě kolem dokola
Když ladíš mě doteky zezdola
Tak vášné mé zběsile veslují

Na loďce rytmu která se potácí
Mořem hudby je ke břehům daleko
A potom nad sebe zvedneš mě vysoko
Tam všechny zábrany určitě poztrácím

Naše stehna se potkají v rychlosti
Všechny ledovce v mžiku roztavíš
Nakonec jen náruč svou nastavíš
A začnem dovádět pod sprchou něžností
Autor Písnička, 08.08.2005
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

škoda, že tu není krabička erotika, tahle tam patří!
je toho v ní tolik, že trochu přetejká:-))

27.09.2005 19:00:00 | kulishak

To jsme na tebe tak zlé a necitelné byly?
A jéje, tak to abychom se na odvetu připravily... :o(

26.09.2005 15:43:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí