Tvé jméno

Tvé jméno

Anotace: ....

Jako sen , který jsem snila
Hluboko v podvědomý
Přijde znovu v mém hlubokém spánku
Já si pamatuji tebe
Mám tě v paměti
A neztrácím jí
Mnoho věcí jsem viděla
Nemohu to popírat
To já si pamatuji tebe

Když vyslovíš mé jméno
Když mne držíš za ruku
Když mi šeptáš do ucha
Když vyslovíš mé jméno

Každý cizí dotek je chladný jako led
jestli se k tobě dostanu příliš blízko
zaplatím za to vysokou cenu

Rozpoznala bych tvůj stín v přeplněné místnosti
Doufám že i ve tvé srdce
Bude bít v rytmu nás dvou

Pamatuji si tvé jméno
Autor Cassandra, 20.06.2008
Přečteno 266x
Tipy 10
Poslední tipující: Bean, Bíša, jedam, Petbab, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a jak tedy zní to jméno?

20.06.2008 10:09:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí