Modrouch

Modrouch

Anotace: vytvořeno u piva s dead-head

Večer nebo noc, dopité kafe a lavička u splavu
cosi mě láká do hlubin měsíce - snad se tam dostanu.
Do hlubin měsíce? Raketou, nebo snad pěšky?
Doufám, že nebudu kupovat běžky.
Měsíc je odraz na vodě, ty vole
Chtělo se mi vykoupat tam dole
Koupit by chtělo neoprén a taky ploutve.
Policajt říká "tam se někdo koupe"!!!
Koupe plave topí, jak se to pozná?
Plavcova pokožka je ňáká modrá - hrozná!
Policajt neváhal, do hlubin skočil
Pendrek i s bouchačkou ve vodě smočil
Plavat však neumí, na to kurs nemá
Čelist jeho po chvilce je ňáká němá
Vody po kolena - stav je pod normálem
Nevím proč policajt seskočil na kámen
V úžasu ulehá, tam vedle "modroucha"
Z vody teď vylézám, úkol je hotov
Né já však policajt je teďka "modrouch"
Autor rohypnol, 20.06.2008
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad u jednoho piva nezůstalo :)

20.06.2008 05:14:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí