Bloudím 2

Bloudím 2

Anotace: ...

Bloudím městem z masa a kostí
krvavá řeka tyrana hostí
jsem uvězněn ve svém těle
v temnotě nevidím spasitele

Sám sobě do očí tupě si zírám
pod jazyk lásky své bezmocně vtírám
pak jednu po druhé dostávám do žil
abych v té temnotě se sebou přežil

Den s nocí splývá mi v jedinou chvíli
jak štvaná zvěř co bezmocně kvílí
zní tu teď pláč všech falešných představ
hlaveň mám v ústech tak už mě zastav!
Autor Adam Piston, 20.06.2008
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: Bláznivá Markéta, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dobře napsaná,má emoce.

20.06.2008 11:18:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí