Konečná

Konečná

Anotace: konečná

Dej mi sílu kráčet,
pokud mohu
ve vlaku plném lidí,
který se po kolejích řítí do neznáma...
Zastavuje za tunelem,
tam, kde život končí...

Vím, že jednou bude konečná
a že vystoupím.
Nechci o tom mluvit a myslet na to,
ale vím,
že jednou cesta končí
a já vystoupím ven z vlaku.

Míjím nádraží,
špinavé stěny čekáren,
bezdomovce spící nehnutě na lavíčkách,
pohozené nedopalky cigaret...

Když vystoupím,
proměním se v zastávku,
podobnou těm,
co jsem viděla.
Malou stopu na mapě,
kde vlak už nestaví...
Autor Tlaccca, 08.08.2005
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí