Žít

Žít

Anotace: Proč dále žít?

Život jsem miloval, miluji stále,
jenže já nežiji, co bude dále?
Cítím se samotný, obklopen davem,
necítím pocity, jsem někdo jiný.

Všechno jsem pokazil, udělal špatně,
mrzká má přítomnost dobíhá mne.
Svou vlastní povahu, chtěl bych teď zastrašit,
svou vlastní žárlivost, já chtěl bych zamrazit.

Nemám já nač žárlit, všechno je vyprahlé,
nic ke mně necítí, srdce mé Milované.
Chtěl bych se radovat, chtěl bych se smát,
já chtěl bych život mít, Tebe mít rád.

Ne že bych neměl, to bych si lhal,
měl bych snad počkat? Na co však?
Aby čas vzpomínky spral?

Ne to já nechci, ty chci si uchovat,
blízkého člověka nechci já pochovat.
Svět je mi malý, není tu klid,
co bych měl udělat? Měl bych se odstřelit?

Opět ta smrt, proč si mne žádá?
Co já jí nabídnu. Leda tak záda!
Já nechci umřít, čas všechno spraví,
jenže já už teď nemám dost síly.

Sílu já nabíral, nabíral v sobě,
v svém vlastní nitru, dík Lásko Tobě.
Teď už mi nezbývá, pokud chci žít,
sám sebe milovat, pro sebe žít.
Autor štěky, 20.06.2008
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naprosto souhlasím!!!...
I když tomu třeba teď nevěříš, bude líp...
A já tě v tom nenechám... A takových nás máš kolem sebe víc. Přátelé jsou tu přece od toho. :)

Dík, žes mi dal možnost si to přečíst...
Cením si to.

20.06.2008 14:34:00 | Morgana la Fay

každý by jsme měli žít pro sebe
když jsme zamilovaní
žijem víc pro toho druhého
je to krásný, ale...

když to skončí
najednou nám zmizí smysl života

věřím, že ho zas najdeš
a možná nějaká jiná bude tím smyslem
ať už to bude jakkoli
neumírej a žij!
přeju štěstí :)

20.06.2008 14:04:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí