Na rychlo

Na rychlo

Anotace: bez úprav, na to není ten čas, rychle letím dál

Na rychlo , snaž se, dělej!
makej, rychle , honem , teď , tady hned!!
stíhej, lepši se, dělej!!
přehlížíš, chybu máš? jak to děláš!!
Makej, dělej, neflákej se.
Protáhuješ se,tak přidej!!
Do kroku, do tempa, svižně at třeba zametá..
jedu, šílím, točím, volantem trhám
brzdu, plyn tlačím, dupu s brzdou se rvu
rty svraštím, tlačím, skřípu, těkám
očima, zle vyju a sprostě kleju
Makám , tlačím, hnojím, utírám
kafe, tonka, voda, kus, kus hltám
Makej, dělej, stíháš??
Jedu, jedu, skoro běžím
potím, dýchám , funím výtahem větrám
papír, desky chytám, tužky skřípou , tlačím a mrskám
s nimi do kouta, jen spěch a stres
živen jsem jim dnes
večer udělám zhas
a budu snad spokojen...
Autor Douša, 20.06.2008
Přečteno 219x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hanele m. Díky , ještě teď je my stydno..

30.06.2008 07:28:00 | Douša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí