Žádnej rým

Žádnej rým

Anotace: jestli hledáte perfektní báseň od perfektního "spisovatele" tak to nečtěte

Žádnej rým,
Je to jen splín,
Tok mých myšlenek,
Tok mých pocitů.

Pochvaly se nikdy nedočká,
Myslí si, že vše na něj počká,
Amatér jsi a vždycky budeš,
Tvoje díla dětem robí děs!

Žádnej rým,
Je to jen klíč,
K tvojí duši,
Kterou chtějí vypustit.

Žádnej rým,
Pořád jen do komentářů píšou,
Žádnej rým,
Ale myšlenku nechápou.

Nikdy tvá díla pro ně nebudou tak osobní,
Jako pro tebe,
Protože ty víš o čem píšeš,
Že to není žádná lež!

Žádnej rým vám vzkazuju,
Že v téhle básni nevyužiju,
Budu si dál psát,
A vy – děti – se můžete dál třást.
Žádnej rým…
Autor Ette, 20.06.2008
Přečteno 304x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Vlk v rouše, Jaroslav Tatar, excited, jedam, Zasněný básník, Ahorria
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí. Moc :-)

21.06.2008 10:22:00 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí