Romantikům

Romantikům

Anotace: Nějak mě ten záchvat romantismu nepřešel, takže pro všechny podobně postižené - a že Vás tady je!

Poznají se po slzách
Co vrásky do tváří malujou
Věří že si jednou snad
Vlastní světy prohlédnou

Tím co najdou na stráních
Pod horama snů a touhy
Lásce podepíšou rodný list
A seznam jmen je víc než dlouhý

Touží najít čisté místo
V lidských srdcích kolem sebe
Snaží se stát vždycky blízko
Když zlost a zrada druhých zebe

Čekání na lepší příští
Všechny zlé smutky pokoří
Rozloučí se se závistí
Na oltář lásky dary položí
Autor Písnička, 08.08.2005
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jé je...to jsem taky rád,že jsem se sem podíval...!!!

28.08.2005 23:02:00 | Milano

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí