***

***

Anotace: Nevím, už nevím...

Slunce černě září,
na bílou zem,
a sníh zkrápí nadějí,
naše rozteklá srdce.

Andělé zkázy,
hrají si s mou duší,
jako s figurkou na šachovnici,
kde hrají za černé.

Okoralé vzpomínky,
drobím labutím bez per,
které zpívají píseň,
mým hlasem.

Zářiví pekelníci,
svítí mi na cestu,
lampičkami vyschlých srdcí,
skrz které vidím.

Novou zkušenost,
míchám ve starém hrnci,
z bílého papíru,
který jsem spálila.

Hledám na mapě,
ztracenou cestu,
kterou nevidím,
ani když na ní stojím.
Autor Nomen, 20.06.2008
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí