Konečně v cíli III

Konečně v cíli III

Anotace: .. snilo se mi - dokončení

Thanatos nechce vzdát boj jen tak lehce
hladově napřáhne ruce k mý lebce
- Je můj, je za mříží, to je snad jasné
z hrozen mu zůstaly obratý třásně

dělám si nárok, ať bratr můj soudí
nebudu majetek svůj od Můz loudit!
Hypnos dí zasněně - Takové básně
nesložils Ty, lháři, ubohý blázne

prozradíš-li, kdo je autorem jejich
můžeš být leckteré z Můz šťastný ženich
dostals mě, neusnu, dokud to nezvím
beze snů můžu být, ne bez odezvy..

- Nevím, já slyšel je ve snu, když spal jsem
sám přiotráven svým akciovým šajsem
tyhle ty básně psát nemoh stín lidský
mýlím-li se, tak ať máš mě nadycky

- Červe, řekls, že nevíš?.. Mýtus nový
zrodil se právě, tak ať se vyhoví
přát si smíš pláchnout, vem si svý stony
zvedněte mříž, tenhle týpek je volný!
Autor Petbab, 21.06.2008
Přečteno 279x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Alisa 16, toužím.jít.dál, Bíša, jehlaspichlas, spare, Simísek, Iva Borecká, waterlily, jedam, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohové jsou kruté - nejsou lidi...i kdyby (ne)chtěli, tot jejích prokletí...

27.06.2008 16:34:00 | Alisa 16

...hmmm...to je snění - pěkné dokončení ...

24.06.2008 16:22:00 | toužím.jít.dál

učíš-li se řecky, zdá se ti řecky

21.06.2008 20:14:00 | Petbab

Není to náhodou Cthulhu nebo Shoghoth, pradávné bytosti
z jiného kosmu, co se kdysi usídlili na Zemi? a říkají
si můzy, Božstva?

Škoda, že už je H. P. Lovecraft po smrti.

21.06.2008 19:57:00 | jehlaspichlas

...myslím, že není všemu ještě konec...triptych to asi nebude :-)))

21.06.2008 10:12:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí