Čas

Čas

Anotace: když se v sobě někdo nevyzná...

Minuty si hrají
na kulatém dvorku,
s rozumnými hodinami,
které tolik nespěchají.

Myšlenky soupeří
s unavenou myslí
hrají podivnou hru
na zármutek

I když kolem běží
všechno tak, jak má
Nohy pohnout by se chtěli
ale nemohou, jen stojí

Zvyk je útočištěm
kam se mysl ráda vrací
příliš vystrašená z dětí
které jméno zkušenost nosí
Autor Nomen, 21.06.2008
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: spare
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí