Dívka

Dívka

Anotace: jemná dívka v zákoutí.......bez lásky

DÍVKA

Byla jemná,něžná to dívka
z královského rodu.(možná se i podobala Bohu......kdo ví)

Ráda psala milostná slovíčka
a posílala je daleko,daleko za moře
u posovodů.

Bála se však milostného vztahu
v jednom domě a snažila se psáti
spíše skromně.

Slova se jí však rozutekla po
jazyku a z milostných slovíček,
vznikl spíše základ na atletiku.

Unikli provazce dlouhých let,
ale vdát se nechtěla.......,
proto vyhnána byla ze zámku a
tiše (bez lásky) v koutě zemřela...

To bylo dost velké varování pro ´´moc
rychlou lásku´´,proto radši budu dále snít...
bez závazků..

(Třeba se pak bude o mne psát a já budu zase moci....milovat)...
Autor Detektor, 21.06.2008
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: fuu, SZN
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tohle čeká každého

21.06.2008 20:40:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí