Už to nikdy nebude jako dřív...

Už to nikdy nebude jako dřív...

Anotace: Už to nikdy nebude jako dřív...

Snad odpustíš mi mé provinění,
vždyt žádný člověk bez chyby není!
Byl jsi člověk, který mne nejlépe znal,
proč jsi se ke mne tak choval?
Naše láska byla tak čistá!
Proč už ted si jí nejsem jistá?
Má láska pro Tebe už neznamená nic,
a proto Tě už nechci otravovat víc...
Navěky Tě budu milovat,
nikomu jinému nechci srdce darovat!
To srdce, jež tluče jen pro Tebe,
od prvního pohledu na sebe.
Setkání našich očí
a pocit, že země se točí...
Autor Estefania, 21.06.2008
Přečteno 250x
Tipy 5
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Šerák, Cryoman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ámen...

22.09.2008 11:48:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí