Pomalu

Pomalu

Anotace: Po návratu ze zahraniční - studium

Pomalu se vracet,
klíčové slovo večera,
nezůstat zpátky příliš dlouho,
vykouknout do světla ze šera.

Jsem doma, ale cítím,
že domovy mám nyní dva,
jeden je původní,
druhý mi dala náhoda.

...
Autor jerabina, 21.06.2008
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: devcatko z jetele
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí