Krutě ledové srdce

Krutě ledové srdce

Anotace: Jsem to já...a přec se nepoznávám.

Já psala o nebi,
kde semaforem pro nás bude slunce.
Tys psala o pekle,
kde semafory pro nás budou kotle,
ve kterých se budou vařit hříšníci.

A já napsala :
Když už v pekle,
tak budeme sedět v kůží vystlaném křesle,
a pohlížet dolů,
na v kotlích vařících se kluky,
topících se ve vlastních činech,
a první na řadu přijdou ti,
co nejvíc ublížili.

A na jednou to vidím před sebou! :

Sedím v tom křesle,
oděna v černé kůži,
ladně nohu přes nohu,
rukou svírající opěrku křesla,
z kostí hříšníků..

A hledím dolů na něj,
jak topí se,
ve vlastních bolestech hříchů,
hledím jak jeho ústa se pohybují,
když křičí ta slova :
prosím pomoz!

Dostane odpověď :
můj krutý pohled - říká:
pykej za svoje činy.

A sedím dál,
pěsti zaťaté,
a hledím jak v bolestech umírá,
ponořen ve špíně svých hříchů.

Něco ve mě říká :
To nejsi ty!
Už dávno by jsi šla pomoci,
tak co tu sedíš? Běž!
Copak nevidíš že,
uhasíná jeho plamínek života?!

Ale já sedím dál...
stále pěsti zaťaté,
a nohu přes nohu,
s pohledem upřeným,
jak naposled se nadechuje..
Autor Janetee, 22.06.2008
Přečteno 364x
Tipy 10
Poslední tipující: Silent_Assasin, Jahodová kopretina, Walentine, Bíša, Chancer, 0-0, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kruté..ale ti co ublížili si to zaslouží...oni vůbec nevědí,jak moc to bolí

01.12.2008 16:09:00 | Jahodová kopretina

dobry, jen bych to mozna dala mezi povidky, myslim, ze tam by to vyniklo lepe...na basen je to dle me moc vypravecske...

05.09.2008 11:11:00 | saddova

Někteří z nás si to zaslouží...

07.07.2008 20:17:00 | Chancer

celkem dost kruté... ale dílko je to celkem povedené

03.07.2008 00:19:00 | 0-0

ješíš žany, toe fakt krutý... sem taky mněla pěsti zatatý jak sem to četla a živě sem to videla před sebou.. :-( :-)

22.06.2008 21:13:00 | 9TriniTi6

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí