Havraní křídla

Havraní křídla

Anotace: ...a tváře lidí

Černé jak noc,
křídla vran a havranů,
s tváří nás lidí,
nad malou Zemí,
modrou a krásně zelenou,
se rozprostírají,
nesou popel a jen smutek,
bez doušku vody k osušení rtů,
s prosbou bez víčka na srdce,
pohled na sebe sama upíráme,
bez krve na rtech nedá se žít,
naše rty jsou ruce,
stejně tak jak naše srdce,
podobně vše jednou skončí...

Černou nocí,
s křídly od havranů,
s tváří nás lidí...
Autor Láďa, 22.06.2008
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je slušnej zářez, škoda,že to tady nikdo nepobral... Možná je tam moc metafor,co odvádí pozornost od prostého sdělení.

04.07.2008 09:01:00 | dead-head

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí