Nemoc

Nemoc

Anotace: raději bez komentáře..

Nemoc

V žilách mi koluje hořký jed, mé myšlenky jsou však sladké jak med
V žilách mi koluje podlá smrt, pocit uzkosti, času je málo..
vzít zpět všechny ty roky, možna by to za to stálo..

Realita je však krutá, pravda co děla z života peklo,pravda které není uniku..
myšlenka na život je miziva, cítím ledový dotek prstu Smrti na svých hubených zádech..
snad jen ještě poslední z hloubky nádech...

Kapky horkého potu padají z mého čela a jakoby s každou dalši utíkal můj drahocenný čas...
tělo co už dávno ztratilo svoji duši, tělo co teď zužuje ledový mráz..

Myšlenky plné zkáz!

Myšlenky plné zkáz!

Jediná životní chyba....
chyba co jako starý rybář rozhodila své sítě..
chyba co tahá za všechny tenké nitě..

smutné...
Autor BritishMurderBoy, 09.08.2005
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí