Pokračování rodu

Pokračování rodu

Anotace: O hledání nesmrtelnosti, o básnictví...

jak rodič hledající ztracené dítě,
jenž odmítá jíst či spát

já klepu na všechny dveře
volám na všechna čísla
křičím do všech údolí
oslovuji hvězdy
plazím se stíny měst
nevynechám jediný pahorek
východy, západy,
ve všech polohách slunce

vytrvale
hledám
hledám své děti
hledám své nenapsané básně
Autor TH, 09.08.2005
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je fakt dobrá! ten závěr - paráda :)

28.11.2005 23:22:00 | Euka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí