Konečne v cieli IV

Konečne v cieli IV

Anotace: .. máš pravdu

Som vonku, čo ďalej? Červené maky
strážia vchod jaskyne, nízko sú mraky
v rieke zabudnutia stratil som mapu
stopy sú do kruhu a šance v trapu

niet konca bodľačia, hmla k zemi zľahla
čaká ma istá smrť, v mukách, nenáhla
nemám na výber, som sám, tak mi treba
básne či nebásne, niet kúska chleba

nemôžem uniknúť z bludného kruhu
v osude mám odkaz na samoobsluhu
motám sa, blúdim, viac mŕtvy jak živý
čeknem to ešte raz, som duch tvorivý

poslednýkrát zaspím, snáď sa mi prisní
screenmate figúrka, čo stvoril Walt Disney
plyšový macko Pu nezradí v núdzi
keď kompas rozbitý, nanič nesúci

nechce smer ukázať, on si dá rady
to srdce z plyšu nemá skryté vady
k Tebe ma dovedie, priam do náruče
v súzvuku srdce nám všetkým trom tlčie
Autor Petbab, 23.06.2008
Přečteno 268x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, toužím.jít.dál, Iva Borecká, Simísek, Lorraine, Bíša, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, spare, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v osude mám odkaz na samoobsluhu

:-) to je skvělý

24.06.2008 23:24:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Slovenštinu mám ráda ... zní jemně ... až něžně ...

24.06.2008 16:24:00 | toužím.jít.dál

srdce z plyše nemá vady...vážně=)

23.06.2008 18:51:00 | Simísek

Když píšeš ,,po slovensky"...tak je to jako symfonie:-)

23.06.2008 12:51:00 | spare

Pravdou je, že i já mám
plyšáčka svého
žlutýho
a na prsou má na rudé stužce
své jméno PU

23.06.2008 11:57:00 | waterlily

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí