pro tuto basen nevím

pro tuto basen nevím

Anotace: je to pro mojí kamáradku, které zemřel táta.Léňo sem tu s tebou a navždy!!!!

Hodiny na zdi stále tikají,
že se jednou vrátíš, všichni čekají.

Pořád nám tečou slzy,
proč odešel jsi tak brzy.
Jak je to chvíle dlouhá,
co vzala nám Tě vteřina pouhá.

I kdyý už je to skoro rok,
neuděláme ani krok,
abychom Tvé jméno nrčekli,
aby nám po tvářích slzy netekli.

Myslíme na Tebe každý den,
kéž by to byl jen zlý sen.

CHYBÍŠ NÁM!
Autor lepik01, 23.06.2008
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: fuu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí