V prachu

V prachu

Anotace: ...

Ležím si v prachu,
nic nevidím.
Živ z toho strachu,
o smrti sním.

O smrti sním,
sám umírám.
Teď už to vím,
oči zavírám.

Oči zavírám,
kolem je tma.
Tiše umírám,
je to jak hra.

Je to jek hra,
na zlomenou flétnu.
A já mám strach,
že do pekla slétnu.

Že do pekla slétnu,
za svoje hříchy.
Do srdce vetnu,
nůž ze své pýchy.

Tak ležím si v prachu,
úplně sám.
Pln toho strachu,
tiše usínám.
Autor Arret, 23.06.2008
Přečteno 335x
Tipy 7
Poslední tipující: kikis, Anejet, Salinta, Heavenhill, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

klásný

26.06.2008 17:38:00 | Anejet

...zní to jako pokání

23.06.2008 19:22:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí