Možná, že...

Možná, že...

Anotace: možná, že nikdo neporozumí, ale já měl fakt potřebu to napsat...

Proudy nesouvislých myšlenek,
co v hlavě víří.
Přehrabování v minulosti,
hledání,
co nikam nemíří
Závazky,
co jim sám ani nevěřím.
Dávka sebelítosti,
neporozumění,
co vyrostlo naší snahou.
Únik ze světa,
hledání světla,
za kterým bych šel.
Hledání něčeho,
čemu bych věřil,
Spousta viny,
ale bohužel,
každý si nese v sobě svoje činy
a byla blbost hledat na sobě i tvoje chyby.
Už mě to nebaví,
hledat donekonečna důvody,
proč tvoje sliby
byly vždycky jenom lži.
Ohlédni se
a možná uvidíš všechno trochu jinak…
Přečteno 254x
Tipy 13
Poslední tipující: Angee, Netty de Touvenell, pejrak, W.O.K.O., Mraveneček, waterlily, Severka, WhiteSkull, Pandorra, saddova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já bych byla děsně ráda, kdybys mi tvoje myšlenky vylil jako čaj z konvice...

28.06.2008 21:21:00 | W.O.K.O.

Dokonalé!

23.06.2008 21:40:00 | Pandorra

vim, že samochvala smrdí,ale myslim, že rozumim...
vyvrbila se jen otázka..Proč? proč to delame vsichni...? vetsina z na s dobrovolne...?

23.06.2008 21:31:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí