Nereálná věc ???

Nereálná věc ???

Anotace: A jéje. Ty anotace přestávám mít rád :-D Já nevím, no. Prostě jak to cítím, tak to většinou píšu a tak .... anotací je asi samotná báseň. ENJOY IT :-)

Chci najít někoho s kým budu šťastný
Najít někoho, koho budu mít rád
Chci mít zase ten pocit slastný
Kdy někoho budu milovat

Chci najít osobu, co zachrání svět
Aby už nikdo nemusel se bát
Chci, aby dobro zase bylo zpět
Každý, aby se mohl zase jen smát

Chtěl bych pomoci všem, co to potřebují
Aby předvedli svoji krásu
Kéž dostanou, co si zasluhují
Snad najdou zaslouženou spásu

Doufám, že svá poselství splní
Že zmizí všichni, co v něco je nutí
Bůh dopřej, aby ti, co abstinují, si nepřipadali jiní
Aby nebyli jako zavalení sutí

Ať život bez strachu se stane skutečnost
Ať nezůstavá jen ve snění
Ať zapomenem na rasovou netečnost
Ať přijde okakmžik, kdy se to vše změní

Snad jednou nebude, pro nás nikdo cizí
Toho se já dočkám snad
Že cigán, běloch, či černoch ryzí
Bude mít jeden druhého rád.
Autor PECEN-chleba, 24.06.2008
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: waterlily
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji hodně štěstí a zdaru při hledání.Pěkně se to četlo.

24.06.2008 06:50:00 | waterlily

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí