Jablko pro Sněhurku

Jablko pro Sněhurku

Anotace: ...

Neveselé, truchlivé bývají ty kraje,
kde zášť spolu se zradou pokojně si zraje.
Plody jejich kyselé, hořké, samé vrásky,
vzešly z trochy bolesti, zpřetrhané lásky.
Neveselé, truchlivé, bývají ty kraje,
kde cár hadru - zbytek cti - ve větru si vlaje...
Autor Brbla80, 24.06.2008
Přečteno 265x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Borecká, teranosaur, saddova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

libi se mi to, je to takove vsedni tema,ale zpracovani je pekne...

24.06.2008 19:19:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí