Co jsme?

Co jsme?

Anotace: :(

Zrazen jsem svou vlastní pýchou,
zrazen jsem až k chladné zemi,
když mě osud proklel dýkou,
zůstal jsem jak opařený.
Nelze všechno svalovat jen,
na ten osud, který mám,
někdy je noc změněna v den,
však pocit stále zůstává.
Hořkost v ústech a mrtvo v duši,
čelem vzad se otáčím,
srdce jak v infarktu buší,
plíce vzduch už nevnáší.
Těžko řící spravná slova,
co jsme a co budeme?
opakuji si je zas a znova,
v paměť si je vryjeme.
Odpovědět neumíme,
jen se o to snažíme,
ale s každou větou víme,
že tu jenom žijeme.
Autor Ďábel sám, 24.06.2008
Přečteno 265x
Tipy 9
Poslední tipující: igniss, sluníčko sedmitečné, Nút, mamina, Tacca, jedam, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Omyl, osud netvoříme jen lehce dotváříme, máme na výber z levé ne z pravé ruky, peklo nebo ráj, dál si Ďáble s verši hraj!

25.06.2008 09:11:00 | sluníčko sedmitečné

...osud?tvoříme sami :-)

24.06.2008 19:13:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí