Zacláněcí

Zacláněcí

Anotace: ...

.
Tvrdé tóny
ze záclony
kouřově zaclání
blátivé mazání
vin a hříchů
v hurounské smíchu.
.

- Umýt ruce,
rychle pryč!
.

.. a teď si holka křič.

/Herci
kradouce se jako krysy
odchází ze scény./

Svět zůstává beze změny..

..a tak to má být,
ne snad?
.

/Nene./
.
Autor fialová, 24.06.2008
Přečteno 226x
Tipy 8
Poslední tipující: adida, Oťas, Šťoura, enigman, Bíša, po schodech dolů, Franti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí