Srdcová partie mariáše

Srdcová partie mariáše

Anotace: Má periodická partie...

Hraju mariáš lásky,
mám ruku plnou srdcí,
samé něžné krásky,
v rukávech se krčí,

jenže lepší bere,
a mě nezbylo nic,
zavřelas mi dveře,
a nedala klíč,

no nic,
hra jede dál,
zase máš víc,
kufry mi zbal,

hrát ruku plnou srdcí,
je dnes totiž hřích,
srdce kule totiž vrací,
on už tě přejde smích.
Autor Mráček, 24.06.2008
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řekla bych, že je to básenka ze života. Má svoju myšlenku.

25.06.2008 06:10:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí