Hrnek kafe

Hrnek kafe

Anotace: Věnováno pro Trophy.Pro mou červenovlasou psychopatku :) .

V hrnku od kafe s chutí hořkosti.
Držím červený hrnek od tebe.
Leží na dně cukru dosti.
Celé tělo mě zebe.
Zahřeje mě hrnek hořkosti.
A já v budoucnosti hledám tebe.

Ty jsi můj pohár zmrzlé zmrzliny.
Víla která zachrání mě od zimy.

Nabídni mi hrnek hořkosti.
Jsi má královna slasti.
Autor Flame Crow, 24.06.2008
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: Marfuša, Jahodová kopretina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí