Na Majáku...

Na Majáku...

Anotace: s Nocí...v zamyšlení...nad ránem...

Stojím na polozbořeném majáku Faros…
na kamenném stolku chladne gyros…
pod vahou emocí usedám na pohovku…
ještě provoněnou jednou ženou…
dívám se do obzoru,ve kterém mi..zmizela …
ještě do éteru vysílám morseovkou,
že je fajn...kéž by se někdy zas..objevila…

Pořád se životem hraju ,,GO,,…
Je to dlouhá partie…nejspíš ,,KO,,…
Náhle můj zrak sklouzl k molu…
na loď připravenou k vyplutí…
vlny na mě mávají svou pěnou,
dívám se na ně tiše…bez hnutí….
Neznámé větry píseň vanou:.
,,Popluj s Námi za Mannou,,…

Odložil jsem hru…
sešel z věže…
nasedám do lodi…
pouštím otěže…
Držím se za ruku s Osudem…
Hlavu si s ničím dělat nebudem….
Autor enigman, 25.06.2008
Přečteno 269x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, Bíša, monterka, Jiparo, igniss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí