Dějiny

Dějiny

Anotace: :(

V zákopech černých myšlenek,
v zákopech mrtvých stínů,
dějiny krásné jsou na venek,
však mnohdy ztrácejí smyslu.
Nechme se lehce unášet,
nechme se vodami nést,
dějiny budou nás urážet,
v převratu času nás plést.
Nevěřme vládcům tohoto světa,
dějiny utváří, ale i mění,
kdepak je hranice, kdepak je meta,
co se jim nehodí rychle si změní.
Budoucnost je naděje
a dějiny jsou poučení,
přítomnost se děje,
a pravda je v přesvědčení.
Autor Ďábel sám, 25.06.2008
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: isisleo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..dějiny..možná čekají až dojde k několika zvratům..
..a pak se odhalí..v celé své kráse..

26.06.2008 20:37:00 | isisleo

neoslovila...

25.06.2008 21:30:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí