Na památku

Na památku

Anotace: K narozeninám Monče:-) moc príma kámošky:-)

Když už ta léta mládí hodláš opustit
Nesmím já rozhodně beze slova dopustit
Abys je opustila bez rozloučení
A zapomenula na to dětské skotačení

Když jsi byla ještě malé miminko
Když píchla ses o trn růže
Když vyslovila jsi poprvé „maminko!“
Když uvědomila sis, co se může

Ještě před týdnem Ti nebylo tolik, co nyní
Tehdy si neprožila ten týden navíc
Teď dávám Ti vzpomínku, ne žádnou dýni
Už stává se z Tebe o rok starší zajíc

A na závěr – aby se neřeklo
Přeji Ti zdraví, štěstí a lásku
Čtrnáct roků ti mávnutím uteklo
A ty odkládáš dětskou masku..
Autor wigi.sama, 25.06.2008
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tady si někdo nepřečetl muj profil

30.06.2008 22:45:00 | wigi.sama

rymy mi prijdou nastrcene, jen proto, aby se to rymovalo..treba ta dýně...ale kamosku urco potesi...

25.06.2008 21:27:00 | saddova

sice hezké a dojemné, ale nějak to nešlo moc přečíst a je to moc kostrbaté

25.06.2008 19:08:00 | lexus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí