Jdu se střihat

Jdu se střihat

Anotace: ...proč já hlupák se nestříhám v Brodě...???

už nevím co bych napsal
dochází mi dech
prostě jsem dnes zaspal
zkrátka jsem měl pech

zítra se jdu ostřihat
do Zlína k Leničce
jak pak budu vypadat?
ostříhá mě v ledničce?

to bude drahý Spaß
cesta tam a zpět (60,- + cena za stříhání)
už mám ale vlasy zas
na hlavě mám květ

salón to je špičkový
už se na ni těším
budou ceny skokový?
ostříhej mě, prosím!
Autor saxjirka, 25.06.2008
Přečteno 639x
Tipy 2
Poslední tipující: spare
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro mne- hrozne.. rymy, rytmus, forma...

25.06.2008 21:24:00 | saddova

:-)

25.06.2008 20:50:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí